erick

Erick Verhoeven / Grafisch ontwerper

Na enkele jaren in de IT te hebben gewerkt in Den Haag ben ik 10 jaar geleden begonnen als kleine zelfstandig ondernemer met het maken van websites. Alhoewel het de eerste jaren hard werken was bleek dit al gauw een goede keuze geweest. Nagenoeg iedereen heeft toegang tot het internet vandaag de dag en het hebben van een website is tegenwoordig een echte must voor iedere ondernemer. Hiermee wil ik natuurlijk niet zeggen dat iedere ondernemer een website nodig heeft om geslaagd te zijn. De lokale bakker op de hoek heeft uiteraard minder profijt van het hebben van een eigen website als een assurantiën kantoor of een autohandelaar.

De jaren ‘90 waren voor mij en mijn vakgenoten gouden tijden. In die tijd is mijn bedrijf ook uitgegroeid van een eenmansbedrijfje naar een organisatie met meer dan 20 werknemers. Onze specialisatie ligt vooral in het vormgeven van unieke, persoonlijke websites in de industriële bedrijfstak. Onze visie is dat een pagina niet alleen goed in elkaar moet zitten en hoog dient te scoren in de search-engines, maar ook een bepaalde uitstraling dient te hebben die klopt met de visie van het bedrijf. Dit geldt ook voor mensen die zelf een website willen bouwen of een blog willen creëren. Ondanks het feit dat met tools zoals WordPress en Joomla iedereen met een klein beetje feeling en geduld een website kan bouwen, is het maken van de perfecte website een vak apart.

Onze seminars en workshops worden druk bezocht en op ons kantoor aan de Grote Marktstraat in de binnenstad van Den Haag heeft dan ook de bijnaam “De Zoete Inval” gekregen. Klanten en mensen uit de buurt wippen graag even langs voor een bakje koffie, een praatje en soms wat advies. Door een dergelijk intensief contact met de gebruiker kunnen wij er in slagen altijd scherp en vernieuwend te zijn. Juist in dit digitale tijdperk is het als website bouwer heel erg belangrijk feeling te houden met het publiek. Websites bouwen is mijn passie, maar juist het directe contact met mijn klanten maakt dat ons bedrijf blijft groeien. Ik is blij dat er altijd voldoende mensen om mij heen zijn die mijn passie delen!